Ανακαίνιση Μπάνιου

 Home & Garden | Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαινίσεις, Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων, Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου, Ανακαίνιση Κήπου, Ανακαίνιση Εξωτερικου Χώρου

Το μπάνιο είναι ο χώρος του σπιτιού μας που εμφανίζει τις μεγαλύτερες αλλοιώσεις λόγω της υγρασίας και της συχνής χρήσης του. Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς αποτελεί τον προσωπικό χώρο χαλάρωσης και υγιεινής. Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι εφόσον αναφερόμαστε σε έναν χώρο που συνδέεται κατά κόρον με τα υδραυλικά, συνιστούμε σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους άνω των 20 ετών την ολοκληρωμένη αλλαγή σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης, μια παρέμβαση που προϋποθέτει την ολική αποξήλωση του μπάνιου.

Αναλυτικά αναφέρουμε πως τα βήματα ανακαίνισης του μπάνιου είναι τα εξής:
  • Αυτοψία :Η αυτοψία του μπάνιου γίνεται για να ληφθούν οι ακριβείς μετρήσεις και να αξιολογηθούν οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες του χώρου.
  • Σχεδιασμός: Λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις απαιτήσεις και την αισθητική σας σχεδιάζουμε ένα νέο χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
  • Αποξηλώσεις: Τελούνται εργασίες που αφορούν την αφαίρεση πλακιδίων, ειδών υγιεινής και παλαιάς υδραυλικής εγκατάστασης.
  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις: Πραγματοποιείται νέα εγκατάσταση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων με πολυστρωματικούς σωλήνες αλουμινίου με αυτοσβενόμενη μόνωση λευκού χρώματος, εύκαμπτοι και επενδεδυμένοι ή κατ΄επιλογής σωλήνες χαλκού.
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες: Εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών που αφορούν ανάγκες φωτισμού ή επιπλέον παροχές πλυντηρίου, στεγνωτηρίου κ.ά.
  • Πλακίδια: Εφαρμογή πλακιδίων στους τοίχους και το δάπεδο του μπάνιου τα οποία θα καθορίσουν και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει μια μεγάλη γκάμα επενδυτικών υλικών όπως κεραμικά πλακίδια, γρανιτοπλακάκια, πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία  κ.α. που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών.
  • Είδη υγιεινής: Επιλογή και τοποθέτηση ειδών υγιεινής καθώς και σύνδεση με την αποχέτευση και την ύδρευση. Έχετε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία πληθώρα επώνυμων προϊόντων που συνοδεύονται με τις απαραίτητες εργοστασιακές εγγυήσεις.
  • Ελαιοχρωματισμός: Στον επίλογο της ανακαίνισης του μπάνιου σας έρχεται ο ελαιοχρωματισμός των επιφανειών που δεν επενδύθηκαν με πλακίδια, με ειδικά αντιμουχλικά βερνίκια με μυκητοκτόνο δράση κατάλληλα για χώρους με έντονη υγρασία.

Map

Στοιχεία Επικοινωνίας

logo

Home & Garden

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Κατασκευών

Τραπεζούντος 3, Περιστέρι 121 34

Τηλ : 694 38 65 105 , 210 57 57 837

Website : www.home-garden.gr

E-mail : info@home-garden.gr

Facebook : https://www.facebook.com/homegardengr/