Ανακαίνιση Κουζίνας

 Home & Garden | Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαινίσεις, Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων, Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου, Ανακαίνιση Κήπου, Ανακαίνιση Εξωτερικου Χώρου

Ανακαίνιση του χώρου μας σημαίνει ταυτόχρονα και αναβάθμισή του ως προς την λειτουργία του, τον χρόνο ζωής του και την αξία του. Στις μέρες μας η ολοκληρωτική ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι δυσβάστακτη γι' αυτό και πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αναβαθμίσουν μόνο την κουζίνα τους, ένα χώρο που μπορεί να ανακαινιστεί εύκολα χωρίς να επηρεαστεί το υπόλοιπο σπίτι. Ακόμα όμως και αυτή η ανακαίνιση είναι πολύ σημαντική γιατί αφορά ένα χώρο στον οποίο περνάμε πολλές ώρες της ημέρας μας με αποτέλεσμα τη συχνή χρήση και τις φθορές του. Το σημαντικότερο στοιχείο σε μια κουζίνα είναι να είναι λειτουργική, εργονομική και τέλος να ικανοποιεί την αισθητική μας αφού θα αλλάξει καθοριστικά το ύφος του σπιτιού μας.

Αναλυτικά αναφέρουμε πως τα βήματα ανακαίνισης της κουζίνας είναι τα εξής:
  • Αυτοψία: Η αυτοψία της κουζίνας γίνεται για να ληφθούν οι ακριβείς μετρήσεις και να αξιολογηθούν οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες του χώρου.
  • Σχεδιασμός: Λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις απαιτήσεις και την αισθητική σας σχεδιάζουμε ένα νέο χώρο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.
  • Αποξηλώσεις: Τελούνται εργασίες που αφορούν την αφαίρεση ερμαρίων, πλακιδίων πλάτης, δαπέδου αν κριθεί αναγκαίο βάσει σχεδιασμού και παλαιάς υδραυλικής εγκατάστασης.
  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις: Πραγματοποιείται νέα εγκατάσταση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων με πολυστρωματικούς σωλήνες αλουμινίου με αυτοσβενόμενη μόνωση λευκού χρώματος εύκαμπτοι και υπενδεδυμένοι ή κατ΄επιλογής σωλήνες χαλκού.
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες: Εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών που αφορούν ανάγκες φωτισμού ή επιπλέον παροχές όπως πλυντηρίου πιάτων και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.
  • Ερμάρια κουζίνας:  Περιλαμβάνονται ντουλάπια με πορτάκια της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε το υλικό που σας ικανοποιεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως μελαμίνη, βακελίτη, λάκα, καπλαμά ημιμασίφ κ.ά. και πάγκο εργασίας από πυρίμαχο, άνθυγρο υλικό πάχους 4-6-10cm σε πλούσια ποικιλία χρωμάτων και υφής. Τα συρτάρια μπορούν να εξοπλιστούν με τηλεσκοπικούς μηχανισμούς και φρένα, να προσθέσουμε τροφοθήκες, να εντοιχίσουμε τις ηλεκτρικές συσκευές και τέλος να τοποθετήσουμε τα πόμολα της επιλογής σας.
  • Πλακίδια: Εφαρμογή πλακιδίων στην πλάτη της κουζίνας και το δάπεδο αν κριθεί απαραίτητο. Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει μια μεγάλη γκάμα επενδυτικών υλικών όπως  κεραμικά πλακίδια, γρανιτοπλακάκια, πατητή τσιμεντοκονία, laminate κ.ά. που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών.
  • Είδη υγιεινής: Επιλογή και τοποθέτηση ειδών υγιεινής όπως νεροχύτη και μπαταρία κουζίνας καθώς και σύνδεση με την αποχέτευση και την ύδρευση. Έχετε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία πληθώρα επώνυμων προϊόντων που συνοδεύονται με τις απαραίτητες εργοστασιακές εγγυήσεις.
  • Ελαιοχρωματισμός : Στον επίλογο της ανακαίνισης της κουζίνας σας έρχεται ο ελαιοχρωματισμός των επιφανειών που δεν επενδύθηκαν με πλακίδια, με ειδικά αντιμουχλικά βερνίκια με μυκητοκτόνο δράση κατάλληλα και αντοχή στο συχνό πλύσιμο.

Map

Στοιχεία Επικοινωνίας

logo

Home & Garden

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Κατασκευών

Τραπεζούντος 3, Περιστέρι 121 34

Τηλ : 694 38 65 105 , 210 57 57 837

Website : www.home-garden.gr

E-mail : info@home-garden.gr

Facebook : https://www.facebook.com/homegardengr/