Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου Home & Garden | Ανακαίνιση Σπιτιού, Ανακαινίσεις, Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων, Ανακαίνιση Κουζίνας, Ανακαίνιση Μπάνιου, Ανακαίνιση Κήπου, Ανακαίνιση Εξωτερικου Χώρου

Η συνολική αισθητική και η λειτουργικότητα ενός σύγχρονου επαγγελματικού χώρου αποτελούν αναμφισβήτητα τα σημαντικότερα συστατικά για την συνταγή της επιτυχίας του και της εξέλιξής του. Όλα τα επιμέρους στοιχεία του χώρου όπως τα χρώματα, ο φωτισμός, τα υλικά επένδυσης, η διακόσμησή του και τα έπιπλά του, συνθέτουν ένα συνολικό concept που αναδεικνύει τον σκοπό του χώρου και την ταυτότητα του επαγγελματία.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τις εργασίες που αφορούν την ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου ανάλογα με τις ανάγκες του:
  • Αυτοψία: Η αυτοψία του χώρου γίνεται για να ληφθούν οι ακριβείς μετρήσεις και να αξιολογηθούν οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες του χώρου.
  • Σχεδιασμός: Ο δημιουργικός σχεδιασμός με νέες ιδέες, σύγχρονα υλικά και ιδιαίτερες υφές για την δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος για τον επαγγελματικό σας χώρο.
  • Αποξηλώσεις: Τελούνται εργασίες που αφορούν την αφαίρεση των στοιχείων που είναι απαραίτητα βάσει σχεδιασμού και αναγκών του χώρου.
  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις: Πραγματοποιείται νέα εγκατάσταση υδραυλικών και αποχετευτικών σωληνώσεων με πολυστρωματικούς σωλήνες αλουμινίου με αυτοσβενόμενη μόνωση λευκού χρώματος εύκαμπτοι και υπενδεδυμένοι ή κατ΄επιλογής σωλήνες χαλκού.
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες: Εκτέλεση ηλεκτρολογικών εργασιών που αφορούν ανάγκες φωτισμού και νέων ηλεκτρολογικών γραμμών ρεύματος για την σωστή λειτουργία του χώρου βάσει σχεδίων, συστήματα συναγερμού και κλειστά συστήματα παρακολούθησης του χώρου.
  • Γυψοσανίδες: Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδων για τον διαχωρισμό χώρου και ιδιαίτερων ψευδοροφών βάσει σχεδιασμού για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  • Επένδυση επιφανειών: Πραγματοποιείται επένδυση τοιχοποιίας και δαπέδου κατόπιν επιλογής του πελάτη όπως πλακίδια, πέτρα, laminate, ξύλο, ταπετσαρία, πατητή τσιμεντοκονία κ.ά.
  • Υαλοπίνακες: Διαμόρφωση βιτρίνας και εισόδου καταστήματος με ειδική κατασκευή υαλοπινάκων.
  • Ελαιοχρωματισμός: Αφορά την προετοιμασία της επιφάνειας που πρόκειται να εφαρμοστούν τα χρώματα, δηλαδή το τρίψιμο και το σπατουλάρισμα για να έχουμε ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα κι έπειτα την εφαρμογή των χρωμάτων ή την δημιουργία τεχνοτροπίας.
  • Εξοπλισμός: Αφορά την έρευνα αγοράς, την προμήθεια και την τοποθέτηση του κατάλληλου επαγγελματικού εξοπλισμού ανάλογα με το είδος της επιχείρησης και προσαρμοσμένο στο επιθυμητό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Map

Στοιχεία Επικοινωνίας

logo

Home & Garden

Υπηρεσίες Ανακαίνισης & Κατασκευών

Τραπεζούντος 3, Περιστέρι 121 34

Τηλ : 694 38 65 105 , 210 57 57 837

Website : www.home-garden.gr

E-mail : info@home-garden.gr

Facebook : https://www.facebook.com/homegardengr/